Posle Kalinića i Abrines žestoko opleo po sudijama: Već nam ih je dosta, mora nešto da se menja

Košarkaši Barselone su ulošoj seriji rezultata, a u 31. kolu Evrolige su izgubili u Atini od Panatinaikosa i pored 16 poena viška u drugoj četvrtini.

Španski reprezentativac Aleks Abrines je za poraz okrivio sudije.

Bili smo drugi skoro cele sezone, ali sudije nas ne poštuju. Igra se menja kad trener Panatinaikosa Ergin Ataman dobije tehničku grešku. Počinju da nas pune faulovima, menjaju se sudijski kriterijumi i umesto da kazne njih, kažnjavaju nas. Nije to bilo samo u utakmici protiv Panatinaikosa, to se dešava svake nedelje i nešto mora da se promeni, rekao je španski košarkaš za sportski dnevnik iz Barselone “Mundo Deportivo” i dodao:

Ne znam zašto se to dešava, želim da mislim da nema kampanje protiv Barselone. Ali ima nešto, jer smo ovo živeli tokom cele sezone i to je u redu. Grešili smo i sa više od dvanaest ne smemo da dozvolimo da ova prednost izmakne, dešavaju se neke stvari tokom utakmice kojih nam je već dosta, ne daju nam da se takmičimo. Mislim da to nije fer.

Iskusni 30-godišnji iskusni košarkaš je na kraju rekao da su promene neophodne. 

– Nešto mora da se promeni, ne može biti da sudije prave toliko grešaka, pa odu kući, kao ništa se nije desilo, i operu ruke. I sledeće nedelje će suditi još jednu utakmicu i nastaviti da dobijaju platu, zaključio je na kraju Abrines.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE