Vreme je za tvoje pripreme: Evo kako možeš da obezbediš kartu za EURO!

Vreme je za EURO!

Utakmica protiv Rusije pokazala je samo trenutnu formu „Orlova“, ali ono pravo tek sledi!

Dok se izabranici Dragana Stojkovića Piksija polako pripremaju za Evropsko prvenstvo, vi ovaj istorijski EURO možete dočekati poptuno spremni i sa kartom u rukama!

Sportska kladionica Meridian jedina je koja vodi navijače na EURO u Nemačkoj, a među srećnim putnicima možete se naći i vi i to vrlo lako i jednostavno. Sve što je potrebno jeste da pokažete svoje ponavanje fudbala i da vas posluži malo sreće – eto vas u avionu.

Za početak, prvi korak jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i – na vaš račun stiže fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate nalog i bonus je vaš.

A, onda… Možete se uključiti u trku za kartu za EURO. Vremena ima sasvim dovoljno, ali preporučujemo da to uradite što pre, kako biste imali što veće šanse da „Orlove“ bodrite uživo!

Šta je potrebno da uradite? Uplatite depozit u minimalnom iznosu od 2.000 dinara, odigrajte tiket koji sadrži barem tri para, sa minimalnom kvotom po događaju 1.35 i minimalnom uplatom po tiketu 200 RSD i ako pogodite najveću kvotu – karta je vaša!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTPUNO NEOČEKIVANA OPCIJA: De Zerbi na pragu novog kluba!

Italijanski trener roberto De zerbi je odlučio da napusti Brajton po završetku Premijer lige. tada se pretpostavljalo da će...

POVEZANE OBJAVE