Iz Studentskog centra izneli očekivanja pred Partizan

U 24. kolu ABA lige, košarkaši Studentskog centra dočekuju ekipu Partizana. Crno-bei su veliki favoriti u ovom meču, a očekivanja je izneo i trener domaćih Dejan Jakara.

Vrlo bitna utakmica za nas, ali takođe i za Partizan. Gledajući naše preostale tri utakmice u ABA ligi neko bi rekao da smo već otpisani. Međutim, mi se nećemo predati dok god imamo šanše za plej-of. Svi znamo ko je Partizan i da su oni jedni od favorita za naslov prvaka ABA lige. Veoma je teško igrati protiv njih jer se odlično kreću bez lopte, u napadu imaju vrhunski spejsing i ako napraviš grešku u odbrani jako brzo te kazne, rekao je on i dodao:

– Partizan je jedna od boljih ako ne najbolja šuterska ekipa u Evroligi i naravno taj talenat kad sklopiš sa trenerom Obradovićem dobiješ najbolji napad. Moramo da se borimo za svaku loptu ako želimo da iznenadimo. Ne smemo njima pustiti lagane poene iz tranzicije i svaki defanzivni skok mora biti kao da je skok za pobedu, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE