Piksi pred Kipar: Recite koji sistem pobeđuje

Fudbaler Srbije sutra gostuju selekciji Kipra u okviru prijateljskog meča, a selektor Dragan Stojković Piksi se obratio medijima.

Sve je u redu, nismo razočarani posle poraza u Rusiji. Nikad nije dobro kad izgubite, posle povratka u Beograd imali smo ozbiljan sastanak, sa jasnom porukom igračima. Verujem da su je dobro primili i reagovali. Očekujem i konkretnu reakciju! Revolt i maksimalnu ozbilnost“, poručio je selektor Stojković uoči treninga na AEK areni.

„Orlovi“ su dobili pojačanje posle Moskve.

-Priključio se Milenković, svi konkurišu za tim. Promenićemo kompletnu odbranu, nema dileme. Probaćemo da u sistemu, na kojem smo radili u prethodnim danima, ostavimo bolji utisak. Vidimo kao rehabilitaciju za poraz od pre nekoliko dana. Očekujem da igrači shvate obaveze i odrade dobar posao na terenu. Bitno nam je samopouzdanje. Mnogo!

Osvrnuo se Stojković i na kritike javnosti. Uz ogradu – poslednjih dana nije ih ni čitao.

– Verujem da je bilo, nema potrebe da ulazim u polemike. Voleo bih samo da mi kažu koji sistem, ako je to već tema, pobeđuje! Ali, da garantuju! Dobio sam nauk – da pratim instikt, kao što sam radio i do sada. Kritikuju i imaju pravo, generalno moj posao je da donosim odluke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE