Zvezda zainteresovana za igrača Mege!

Crvena zvezda imala je ove sezone velikih muka na centarskoj poziciji. Promenjena je gotovo kompletna pozicija tokom leta, ali je očekivanja opravdao (možda i premašio) samo Džoel Bolomboj.

Manje uspešan je Majk Tobi, o čijem se odlasku čak špekulisalo u jednom momentu, dok je Marko Simonović nakon dolaska iz NBA lige tokom leta, kasnije prosleđen na pozajmicu u Bešiktaš, ali ni zamena u vidu Fredija Gilespija se nije ispostavila kao dobro rešenje.

Rešenje za narednu sezonu moglo bi da se pronađe u domaćim okvirima, pošto je, prema navodima košarkaškog insajdera Luke D’Alesandra, Zvezda zainteresovana za centra Mege Uroša Plavšića, koji blista tokom ove sezone.

On je privukao pažnju tokom leta kada je nastupao za Atlanta Houkse u Letnjoj NBA ligi i nagovestio svoj kvalitet, nakon čega je usledio prelazak u srpski klub, gde je sa 23 godine bio najstariji prvotimac.

Plavšić je jedan od predvodnika mladog tima Mege u odličnoj sezoni, u kojoj prosečno beleži 16 poena i 7,4 skokova u ABA ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZNA ŠTA MU JE PRIORITET: Poznato vraća li se Radonjić na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u plej-ofu Superlige gostuju Vojvodini. Stekli su 10 bodova prednosti u odnosu na Partizan i pred...

POVEZANE OBJAVE