Zvezdu očekuje još veći ugovor sa Gasporomom!?

Crvena zvezda i Gasprom već godinama uspešno sarađuju, a izgleda da će se to nastaviti i u budućnosti.

– Crvena zvezda ima sponzora koji je bio uz klub u najtežim i najlepšim vremenima našeg postojanja. Kada je Zvezdi bilo najteže, uz nju je bio i Gaspromnjeft. Podigli smo se, ustali i ponosno gledamo u lice Evrope sa 34. mesta na UEFA rang listi. Ne samo veličina naših kompanija, već i bratski odnosi naših naroda utiču na to da našoj saradnji praktično nema kraja, izjavio je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić posle potpisivanja aktuelnog ugovora, 1. septembra 2022. godine.

S obzirom na evropske sankcije Rusiji, Gasprom preko Crvene zvezde i u kriznim političkim vremenima uspeva da zadrži svoje ime na evropskoj fudbalskoj sceni i realno je očekivati da će zbog toga Zvezda biti nagrađena i unosnijim ugovorom.

Takav scenario danas već najavljuje ”Informer” u svom tekstu na ovu temu.

– Čelnici Crvene zvezde mesecima pregovaraju o novom ugovoru sa generalnim sponzorom Gaspromnjeftom, a on će definitivno biti veći od postojećeg, koji iznosi pet mliona evra po sezoni, piše pomenuti list.

Jučerašnji prijateljski meč sa Zenitom na ”Marakani” je još jedan argument u prilog tome, mada ”Informer” nezvanično otkriva da na zajedničkom ručku juče nije bilo reči o novom ugovoru.

– Vreme je proteklo u opuštenom, prijateljskom razgovoru. Nijedna strana nije zabrinuta, znaju da će sve biti u redu, navodi pomenuti medij.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE