“Euroleague Masterminds”: Željko Obradović gost broj 1

Najbolji evropski košarkaški trener, i šef stručnog štaba Partizana  Željko Obradović bio je prvi gost novog serijala Evrolige pod nazivom “Euroleague Masterminds” i koji sadrži pet epizoda!

Obradović je najelitnije košarkaško takmičenje osvajao čak 9 puta, a nakon njega svoije učešće će uzeti i Janis Sferopulos, Etore Mesina, Pablo Laso i Šarunas Jasikevičijus.

Najbolji evrpopski terner je u ovoj emisiji između ostalog oktrio sta voli, a sta mrzi na treningu…

-Trener sam postao 1991. godine, a sada je 2023. i košarka se mnogo promenila u tom periodu. Ono što ja želim jeste da moj tim koristi svoje kvalitete i da igraju pametno. Morate da razmišljate o svemu i osnovni mali detalji prave razliku po mom mišljenju, rekao je Obradović i dodao:

– Veoma je važno kako će tvoji igrači reagovati na treningu, jer je vežba i te kako bitna. Ako dobro treniraš, bićeš dobar i na utakmici. Mrzim treninge kad moj tim nije koncentrisan. Ako vidim da jedan ili dvojica mojih igrača nisu koncentrisani, bolje je da ih stavim na klupu i nastavim sa drugima, između ostalog je rekao Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREGRŠT PROPUŠTENIH ŠANSI: Rud zaustavio Kecmanovića!

Srpski teniser Miomir Kecnmanović poražen je u drugom kolu Mastersa u Madridu. U susretu prepunom brejkova, slavio je Kasper Rud...

POVEZANE OBJAVE