Sferopulos govorio o porazu od Mege i otkrio zašto nije igrao Smart

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Mege u 24. kolu ABA lige, nakon što su dozvolili preokret u poslednjoj četvrtini.

Utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Čestitam Megi na zasluženoj pobedi, igrali su mnogo bolje od nas. Utakmicu smo počeli bez koncentracije, energije i intenziteta. Od druge četvrtine smo počeli da se vraćamo u utakmicu, u trećoj četvrtini smo dobro počeli, ali je nismo završili. U poslednjem periodu nismo imali dobra rešenja u napadu, bili smo veoma spori, kao i u odbrani, i kako se utakmica nastavila bilo je jasno da su se više borili nego mi, rezimirao je utakmicu grčki strateg, pa potom naglasio:

Donosili smo loše odluke, ne samo u poslednjih dva i po minuta, nego u celoj četvrtoj četvrtini. Nismo igrali dobru odbranu, hvatali skokove, u napadu nismo imali brzinu, odgađali ekstra pas, i šutevi koje smo uzimali nisu bili najbolja opcija, smatra trener Zvezde.

On se osvrnuo na zdravstveni bilten i otkrio razloge izostanka Džavontea Smarta.

Smart nije povređen, mojom odlukom je bio van 12. Želeo sam da dam igračima šansu. Laziću treba vreme da se vrati u ritam. Topić i Tompikns i dalje treniraju individualno, otkrio je Sferopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE