BEZ MILOSTI: Veliki promašaj Intera izbačen na dve godine iz fudbala

Jedan od najboljih igrača brazilskog klupskog fudbala , napadač Flamenga Gabrijel Barbosa, izbačen je iz fudbala na dve godine, zbog pokušaja ometanja na doping testu.

U pitanju je situacija sa Flamengovog trening kampa iz aprila 2023. godine, kad se popularni Gabigol nije pridržavao protokola testiranja. Naime, on je ometao radnike, otišao bez odobrenja na ručak ,a onda i predao otvorenu posudu sa urinom.

S obzirom na to da je presuda retroaktivna, nakon što postane pravosnažna, fudbalu će moći da se vratit u aprilu sledeće godine.

Napadač Flamenga još uvek ima pravo žalbe na presudu, a tu bi mogao profitirati jer je i ovako sve bilo vrlo blizu. Naime, pet sudija glasalo je za njegovu suspenziju, a četiri protiv.

Njega vrlo dobro pamte simpatizeri milanskog Intera, gde je 2016. došao kao najveća nada brazilskog fudbala te je plaćen 30 miliona evra.

Međutim, u Interu je razočarao, a na kraju sezone je proglašen najgorim pojačanjem Serije A. Karijeru je oživeo povratkom u Brazil.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE