Može li Partizan do dva velika pojačanja koja ne kriju simpatije prema crno-belima (VIDEO)

Najtrofejniji srpski košarkaški klub Partizan ima ubedljivo najbolju podršku u Evroligi, atmosfera iz Arene se prepričava širom sveta, a simpatije prema KK Partizan ne kriju ni igrači protivničkih timova.

Oduševljenje Partizanom i navijačima nije krio jedan od najboljih košarkaša Baskonije Čima Moneke, koji je na svom jutub kanalu dočarao svojim pratiocima kako je to izgledalo iz njegovog ugla. Baskonija je prošlog utorka gostovala u Areni, a Moneke nijednog momenta nije skrivao koliko uživa na parketu.

Na društvenim mrežama se i dalje vrte klipovi na kojima se vidi sa koliko oduševljenja Moneke gleda ka dešavanjima na prepunim tribinama Arene, a navijače Partizana je dodatno oraspoložio kada je posle meča rekao kako oni prave bolju atmosferu od navijača Zvezde.

Košarkaš šampiona Evrope Real Madrida Mario Hezonja takođe nije krio simpatije prema šampionu ABA lige. Popularni “Super Mario” je istakao da bi, kao navijač Partizana, voleo da taj tim vidi u plej-ofu Evrolige. Nakon pobede Reala nad Partizanom pred više od 20.000 vernih navijača, govorio je o atmosferi, gde nije krio da se naježio zbog himne crno-belih, a snimak je potom i okačio na svoj Instagram profil. 

Sigurno je da će u Partizanu biti promena u igračkom kadru nakon ove sezone, a da li će ova dva sjajna igrača pojačati tim Željka Obradovića, vreme će pokazati….

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE