NAKON DOLASKA MANDARIĆA: Vojvodina sprema povratak rekordera srpske reprezentacije!

Dušan Tadić je sinoć na utakmici sa Kiprom igrao od početka drugog poluvremena i tako postao rekorder po broju nastupa za srpsku reprezentaciju.

Dan kasnije u Vojvodinu je, kao podpredsednik, zvanično ušao Milan Mandarić, afirmisan kao vlasnik brojnih evropskih klubova, pre svega Portsmauta i Nice, dok je u poslednje vreme bio na čelu ljubljanske Olimpije.

Predsednik kluba Dragoljub Zbiljić najavio je da je sledeći korak kluba povratak upravo – Dušana Tadića, koji je ponikao Staroj Dami srpskog fudbala!

Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu, poručio je Zbiljić kapitenu srpske reprezentacije, pa dodao:

– Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima, rekao je prvi čovek Vojvodine, prenosi “Mozzartsport“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE