KRAJ SARADNJE: Rastali se Ivanišević i Đoković

Goran Ivanišević više nije trener najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Posle skoro pet godina saradnje došlo je rastanka, a Novak Đoković se oglasio i otkrio je sve o prekidu saradnje sa Goranom Ivaniševićem. Stručnjak se priključio Đokovićevom timu 2019. godine i sa Novakom osvojio brojne trofeje. Dok je bio u stučnom štabu Novaka Đokovića, srpski teniser je osvojio osam grend slem titula.

Tokom trenerske karijere, Ivanišević je sarađivao sa Marinom Čilićem, Tomašom Berdihom i Milošem Raonićem.

– Sećam se jasno trentuka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan (Vajda) i ja smo želeli da donesemo neku “čaroliju servisa” u naš dvojac. A, zapravo, nije da smo samo doneli servis, već i mnogo smeha, zabave, prvo mesto na kraju godine, mnoga obaranja rekorda i još 12 Grend slem titula (uz neokliko finala) od tada. Da li sam pomenuo i malo drame takođe? NoleFam bi to znao.

 Goran i ja smo odlučili da prekinemo saradnju pre nekoliko dana. Naša hemija na terenu je imala svoje uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da smo osim što smo osvojili turnire zajedno, takođe imali i sporednu bitku u Parkisiju… godinama. I, taj turnir nikada ne prestaje za nas. Šefinjo, hvala za sve prijatelju, volim te.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Međedovića na startu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od...

POVEZANE OBJAVE