Milutinov se ne obazire na zvižduke: Hvala Partizanu!

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan, a srpski reprezentativac Nikola Milutinov je bio uz grčki tim ali nije igrao zbog povrede. Nakon meča je izneo utiske, a najpre je pričao o povredi i činjenici da mu je teško palo jer nije mogao da pomogne reprezentaciji Srbije u prethodnim prozorima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Najbitnije da je povreda iza mene. Trebalo bi u narednim danima da se prikljucim ekipi, osećam se dobro, trebace period adaptacije ali se nadam da će biti sve okej. U reprezentaciji se stvorila sjajna atmosfera i žao mi je što nisam mogao da pomognem momcima, rekao je Nikola, a zatim se osvrnuo na meč protiv Partizana.

Bilo je teško u Beogradu pred ovakvom publikom, stvarno je doživljaj pred ovakvim navijačima. Hvala Partizanu na poklonu, što se tiče zvižduka ne pridajem značaj tome, ne zameram im. Možda je to zato što igram za Olimpijakos ili zbog prvog meča, ali uvek ću se truditi da sve od sebe dam za klub u kome igram, kazao je između ostalog reprezentativac Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE