Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener ovog kluba u poslednjih šest godina.

Međutim, sva je prilika da će uskoro doći do novog posla. Prema navodima izraelskog “Sport 5”, uskoro se može očekivati da doskorašnji trener Zvezde postane selektor reprezentacije svoje zemlje, i to za rekordnu sumu.

Navodno je iz izraelskog saveza Baharu ponuđen dvogodišnji ugovor, po kom bi zarađivao više nego u Zvezdi, ali se ne navodi kolika bi tačno zarada bila.

U Savezu su se složili da je Bahar najbolje rešenje za ovo mesto, sa glavnim ciljem da se ostvari plasman na naredno Svetsko prvenstvo.

Ostaje da se vidi kako će se ovo odraziti na Crvenu zvezdu, pošto je isti portal ranije reneo da Izraelci imaju plan da Bahara plate manje, a da deo zarade pokrije naknada koju bi dobio iz Crvene zvezde za ranije raskinut ugovor.

Ipak, novije informacije u neku ruku demantuju takve navode, a i prema ranijim navodima tako nešto ne bi trebalo da bude izvodljivo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dudić odgovorio Milojeviću: Pokazao sam poštovanje

Trener fudbalera Radničkog 1923 Feđa Dudić je odgovorio treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću koji je reagovao na prethodnu Dudićevu...

POVEZANE OBJAVE