LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije.

Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od Napretka i Novog Pazara koji su na ivici plej-ofa.

Pre utakmice, očekivanja je izneo trener Nenad Lalatović:

Igramo protiv Partizana koji vidimo i samo kako igraju u poslednje vreme od kako ih vodi moj kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem igrali smo zajedno u Šahtjoru i bili komšije. Jako mi je drago zbog njega što beleži dobre rezultate. Do pre dva kola je bio prvi na tabeli što dovoljno govori i o snazi njegove ekipe. Pogledao sam poslednje dve njihove utakmice i stvarno mi nije jasno kako su izgubili protiv Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti. Ja verujem u svoj tim i verujem da možemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi. Biće to jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu maksimalno hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih a to je da izdržimo pritisak od prvih dvadeset minuta. Ponavljam Partizan je fenomenalan, sjajna ekipa sa odličnim igračima na svim pozicijama, rekao je on.

Utakmica Partizana i Spartaka, igra se sutra od 18:30 na stadionu u Humskoj.   

Foto: FK Spartak Ždrepčeva Krv

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila. Ako ste fanovi atipičnih igara,...

POVEZANE OBJAVE