Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone u Romi, a o svemu se pre nekoliko dana oglasio bivši direktor Rome Tiago Pinto.

“To je bilo jako težak dan za sve. Ja sam još mlad i ne znam kako se iskusniji sportski direktori sa tim nose, ali ja sam umro u trenutku kad je trener morao otići. Kad trener dobija otkaz, to znači da si učinio nešto loše. Bilo je to jako emocionalno. Radili smo zajedno dvie i po godine”, kazao je Pinto.

Murinjo se sada osvrnuo i na izjave Pinta.

“Malo je teško shvatiti da trener koji dođe do dva uzastopna evropska finala dobije otkaz”, kazao je Portugalac pa dodao:

“Što se tiče izjava koje daje gospodin Tiago Pinto, ne želim trošiti ni sekunde svog vremena čitajući to i slušajući o tome. Ne zanima me ništa šta ima da kaže. Nije me briga šta govori. Nema šanse da ću ikada više raditi sa tim čovekom”, zaključio je Murinjo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez Kalinića? Obradović hoće igrača Barselone

Danima se govori o mogućem povratku Nikole Kalinića u Crvenu zvezdu, ali sada stižu nešto drugačije infromacije. Španski mediji plasirali su informaciju...

POVEZANE OBJAVE