Zvezdina sezona sumirana u Madridu: Tako blizu, a tako daleko

Od starta je Crvena zvezda odlično počela i ubrzo povela 5:10. To je uvelo Beograđane u dobar ritam koji su održavali tokom meča i posle prvih 10 minuta su vodili 20:21 posle trojke Nedovića.

Upravo je Nemanja Nedović predvodio crveno-bele i u nastavku, gde je Real imao vođstvo većim delo, ali ne i posle 20 minuta. Odlični minuti i potezi u završnici su omogućili Zvezdi da sa 44:47 ode na veliki odmor.

Treći period je otprilike opisao Zvezdinu sezonu u Evroligi ove sezone. Neverovatnih 5 minuta na krilima Hange i sjajne odbrane doveli su do plus 16 posle polaganja Davidovca. mateo je tražio tajm-aut posle kojeg real pravi seriju. Svaki napad su Madriđani poentirali, a na sve to su se nadovezale neke poprilično nerazumne odluke sudija pa je posle 30 minuta bilo 73:74.

Početak četvrtog perioda je protekao u igri Nemanje Nedovića koji je ponovo pokrenuo Zvezdu doveo do tri poseda prednosti.

Tu je došlo do klackalice pošto je Real došao i do minimalnog vođstva u jednom trenutku i igralo se koš za koš u završnici. Zvezda je došla do 4 poena viška na 2 minuta pre kraja posle trojke Hange od tablu, ali je Hezonja odmah odgovorio trojkom sa druge strane. Tu Zvezda pravi neke loše odluke u napadu koje dovode do toga da na 30 sekudni pre kraja Real dolazi do 3 poena viška.

Nemanja Nedović je promašio šut za izjednačenje i tu je bilo jasno da će Real doći do pobede.

Na kraju 101:94.

Sjajnu utakmicu u Zvezdi je odigrao Nemanja Nedović koji je ubacio 30 poena, Hanga 22. Kod Reala Musa 30, Hezonja 20.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE