Milojević izneo utiske nakon pobede nad Javorom

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivom pobedom nad Javorom u Ivanjici nastavili su da sigurno drže lidersku poziciju.

Svoje utiske nakon pobede izneo je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom. Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je probiti taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide, rekao je Milojević, pa se osvrnuo na gust raspored koji predstoji do kraja sezone.

– Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje ni malo lak meč, smatra trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi poraz Partizana, Petrović doneo Voši veliku pobedu!

Fudbaleri Partizana doživeli su novi poraz. Ovog puta je bila bolja Vojvodina rezultatom 3:2. Golom Njegoša Petrovića u poslednjem...

POVEZANE OBJAVE