Očekivano: On je MVP kola u Evroligi!

Najkorisniji igrač 32. kola Evrolige je potpuno očekivano Najdžel Hejs-Dejvis.

Fenerbahče je na svom terenu slavio protiv berlinske Albe sa 103:68, a Hejs-Dejvis je ispisao istoriju Evrolige pošto je postao prvi igrač koji je postigao 50 poena na jednoj utakmici.

Hejs-Dejvis je postigao prvih deset poena na utakmici, posle deset minuta je na svom kontu imao 18, a zatim je u drugom poluvremenu postigao 29, uključujući 14 u poslednjoj četvrtini.

Pored 50 poena, on je upisao i dva skoka, jednu ukradenu loptu i šest iznuđenih faulova što mu je na kraju donelo indeks korisnosti 46, čime je postavio novi klupski rekord Fenerbahčea.

Drugi po učinku u ovoj rundi takmičenja je košarkaš Real Madrida Džanan Musa koji je u pobedi svog tima protiv Crvene zvezde (101:94) sakupio 40 indeksnih poena pošto je upisao 30 poena, četiri skoka i dve asistencije.

Slede dvojica igrača iz redova Crvene zvezde – Nemanja Nedović i Adam Hanga. Nedović je postigao 30 poena uz pet asistencija i četiri skoka za 32 indeksna poena, dok je Hanga imao učinak od 22 poena, sedam asistencija i šest skokova što mu je donelo indeks 31.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE