Rutinska pobeda Zvezde u Ivanjici, slavlje pokvarila povreda Hvanga (VIDEO)

U meču 27. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Javora u Ivanjici rezultatom 3:0.

Prva ozbiljnija prilika desila se u 12. munutu susreta, imali su prvi korner domaći fudbaleri, a i prvu šansu preko Dina Dolmagića.Ubacio se desni bek Javora duboko u protivničku polovinu i dobio loptu.

Izbacio je Ivanića u Zvezdinom šesnaestercu sjajnim driblingom, ali potom šut nije bio na zadovoljavajućem nivou. Zvezda je dugo bila bez prave šanse, a u 39. minutu posle kornera najviši u skoku je bio Jovan Šljivić, a nakon kontakta sa njim lopta se odbila od zemlju i pogodila u ruku levog beka Javora.

Sudija Danilo Nikolić je dobio poziv iz VAR sobe, pregledao snimak i utvrdio da postoje elementi za najstrožu kaznu. Siguran sa bele tačke je bio Gelor Kanga za vođstvo crveno-belih od 1:0. Nakon toga, usledili su novi protesti domaćina posle starta Šljivića nad Kristijanom Tojčićem.

Posle novog prigovaranja drugi žuti dobija pomoćni trener Javora Milovan Milović.

Zvezda je brzo duplirala prednost, gol postiže Hvang. Sjajna akcija Zvezde koju kruniše vezista gostujuće ekipe svojim četvrtim golom ove sezone, a Mirko Ivanić je upisao petu asistenciju ove sezone.

U drugom poluvremenu se nisu smirile strasti. Čim je Danilo Nikolić odsvirao poluvreme iz stručnog štaba Javora su krenuli ka njemu predvođeni trenerom Radovanom Ćurčićem, očigledno nezadovoljni nekim odlukama. U 53. minutu imao je Olajinka šansu ali ništa nije bilo od toga.

U 78. minutu peh za Zvezdu, povredio se Hvang, a umesto njega u igru je ušao Ognjen Mimović.

Tačku na ovaj meč stavio je Srđan Mijailović za 3:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON MVP PRIZNANJA: Tri Evroligaša žele Makedonca iz Uniksa!?

Košarkaši Uniksa igraće u polufinalu plej-ofa VTB lige protiv Lokomotive Kuban. Nekadašnji Evroligaš ima i MVP-a ligaškog toka ovog takmičenja....

POVEZANE OBJAVE