Sferopulos posle Reala: Fokusirani na ABA, želimo da ostanemo prvi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida 101:94 u prestonici Španije, ali su crveno-beli pružili dobru partiju i bili su veoma blizu velikog iznenađenja.

Posle meča trener Beograđana Janis Sferopulos nije bio nezadovoljan.

Mislim da smo imali priliku da vidimo veoma interesantnu utakmicu. Za nas je bilo od velike važnosti da se borimo protiv kvalitetnog tima. Svi znaju da je Real Madrid jedan od najvećih favorita za Fajnal-for, da je aktuelni šampion i da je prvi na tabeli. Iako nekoliko važnih igrača nije igralo, videli smo kakav kvalitet imaju. Bitno nam je bilo da budemo u igri do kraja. Iako smo imali mnogo problema, o kojima neću, da ne ispadne kao opravdanje, borili smo do poslednjeg trenutka. Nastavljamo, imamo još dve utakmice i hoćemo da se borimo. Sa druge strane, moramo da budemo fokusirani na ABA ligu, gde smo prvi i gde želimo da ostanemo na liderskoj poziciji, rekao je Janis Sferopulos na konferenciji za medije.

Upitan je grki trener da li su Madriđani potceninili njegov tim.

Real nije dobro počeo utakmicu, dok mi jesmo, kao i u drugom poluvremenu. Imali smo 16 poena razlike, ali Real ima kvalitet da se vrati. Možda, napominjem možda, nas je Real potcenio, ali to je već pitanje za ljude iz Madrida, ne mene. Sa naše strane, imali smo dobru utakmicu i to je važno za nas, zaključio je Sfereopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE