Sferopulos i Lazić izneli očekivanja pred utakmicu kojom mogu da obezbede lidersku poziciju

Crvena zvezda sutra od 18 časova dočekuje podgorički Studentski centar u utakmici 25. kola regionalne ABA lige.

Utakmica će umesto Arene biti odigrana u dvorani “Aleksandar Nikolić”, a veoma je bitna jer crveno-beli imaju još jednu priliku da i matematički potvrde prvu poziciju pred početak doigravanja.

Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici, izjavio je Sferopulos.

Pred ovu utakmicu je govorio i kapiten kluba Branko Lazić.

Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina, svi zajedno doći do važnog cilja, a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto, istakao je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Liga šampiona kakvu volimo: Da li su “kraljevići” zaista nedodirljivi i da li će sudbina umešati prste u duel Borusije I PSŽ-a?

Liga šampiona u svom punom sjaju! Početkom godine mislili smo da je kraj maja jako daleko i da ćemo dugo...

POVEZANE OBJAVE