Da li će Zvezda odigrati za Partizan? Oglasio se Dozet

Partizan je zakomplikovao priču kada je plasman u plej-in Evrolige u pitanju.

Do kraja regularnog dela sezone u elitnom takmičenju crno-beli gostuju Albi (4. april) i dočekuju Valensiju (12. april). Na 10. poziciji koja garantuje doigravanje je bivši prvak Evrope Efes.

Oni gostuju Fenerbahčeu i u poslednjem kolu dočekuju Crvenu zvezdu. To je samo po sebi nametnulo temu da li će crveno-beli da pomognu večitom rivalu u interesu srpske košarke ili će da se vode onom narodnom da i komšiji crkne krava.

Sportski direktor kluba sa Malog Kalemegdana Milan Dozet poručio je za MaxBet Sport da će Zvezda maksimalno da pristupi meču u Istanbulu (11. april).

– Prošle godine je išla priča koja je bila još više zla. A to je da ćemo da se sklonimo nekome da bi Partizan ispao. Imali smo dve utakmice prošle sezone u kojima je bila takva priča. U obe smo odigrali maksimalno, pobedili i tako pomogli Partizanu da prođe dalje. Pobeđivali smo za nas, a ne za njih. Tako će da bude i u Istanbulu. Idemo da pobedimo za nas, a ne za Partizan. Igraćemo maksimalno u obe utakmice do kraja Evrolige, izjavio je Dozet za pomenuti medij.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Vojvodine izneo utiske nakon važne pobede nad Partizanom

Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Partizanom u gostima. Tako su opstali u borbi za...

POVEZANE OBJAVE