Lazetić pred Pazar: Uvek teško gostovanje

U utakmici 28. kola Super lige Srbije, fudbaleri TSC-a gostuju ekipi Novog Pazara.

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je gostovanje u Novom Pazaru uvek teško i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču Super lige Srbije morati da nađe način da odgovori na agresivnost domaćeg tima.

– S obzirom na kvalitet igrača, očigledno je da im nešto ne funkcioniše kada su rezultati u pitanju. Imaju samo jednu pobedu u osam utakmica što je potpuno neočekivano za takvu ekipu. Nama su uvek težak protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Pazaru, jer su motivisani i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru, rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a sutra od 16.30 gostuju ekipi Novog Pazara, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 56. osvojenih bodova, dok je Novi Pazar osmi sa 35 bodova.

– Sada nemaju trenera i ne znamo da li će ih voditi asistent ili neko drugi, ali to je nebitno, početak utakmice u Novom Pazaru je uvek sa agresivnim startovima. Dugo su bez dobrog rezultata i došli su u poziciju da iz želje za Evropom moraju da se bore za plej-of, što će ih dodatno motivisati, a znamo da niz bez pobede ne može beskrajno da traje. Naravno, mi ćemo se potruditi da im to otežamo, rekao je trener TSC-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener najavio veliku ulogu srpskog košarkaša u NBA ligi, govorio i o nastupu za reprezentaciju

Košarkaši Majamija nisu uspeli da ponove uspeh iz prethodne sezone, kada su u finalu NBA lige poraženi od Dnevera....

POVEZANE OBJAVE