Bregar pred Bugarsku: Vidi se napredak

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je danas da selekcija putuje u Bugarsku na meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa ciljem da ostvari pobedu.

– Danas su sve igračice bile na raspolaganju, stigle su i devojke koje igraju u inostranstvu. Vidi se napredak, dobar rad u klubovima i individualno. Odradili smo dobru pripremu i idemo u Bugarsku sa ciljem da ostvarimo pobedu, rekao je Bregar, preneo je Rukometni savez Srbije.

Srbija sutra igra protiv Bugarske u gostima u meču petog kola Grupa 6 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na startu kvalifikacija, Srbija je u Zrenjaninu savladala Bugarke sa 40:16, a kapitena selekcije Jovana Risović smatra da meč u Bugarskoj neće biti “lagan”.

Meč u Bugarskoj sigurno neće biti kao u Zrenjaninu, sigurno neće biti lagan. Odlučujuća stvar će biti svakako naš pristup, moramo dobro da otvorimo meč da bismo kontrolisale igru sve vreme, rekla je Risović.

Tri dana posle susreta u Bugarskoj, Srbija će u Zrenjanu dočekati Tursku, 7. aprila od od 18 časova u Kristalnoj Dvorani.

Od starta moramo da igramo čvrsto u odbrani da bismo stvorile dobre uslove za golove iz tranzicija i kontri. Nadam se da će nam  taj meč doneti samopouzdanje i biti dobra uvertira za Tursku, dodala je Risović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MADRID: Nadal u svom stilu, posle tri sata, u osmini finala

Španski teniser Rafael Nadal savladao je Pedra Kaćina u trećem kolu mastersa u Madridu posle tri seta 6:1, 6:7,...

POVEZANE OBJAVE