Duljaj pred Voždovac: Evo šta je izjavio trener Partizana

U okviru 28. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana gostuju sutra ekipi Voždovca.

Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je trener Partizana Igor Duljaj.

– Očekujemo veoma tešku utakmicu. Imamo u vidu da Voždovac od početka drugog dela nema pobedu i to nas tera da budemo dodatno oprezni bez obzira na rezultate. Moram da kažem da su u mnogim utakmicama bili na nivou. U prošloj utakmici protiv TSC-a izgubili su 2:0, ali igra pokazuje da mogu biti nezgodni iako je to mlada ekipa. Posebno na svom terenu gde nemaju šta da izgube, veštačka trava, drugačije okolnosti. Iza nas je mnogo teška utakmica protiv Spartaka, a mi smo skoncentrisani na sutrašnju protiv Voždovca. Mi imamo naš cilj, a to je da osvojimo tri boda, rekao je Duljaj i dodao:

– To je ekipa koja će igrati izuzetno visok presing jer imaju dosta igrača koji su dominantni i agresivni, to je njihov stil igre. Ja se radujem ako bude otvorena igra, tako da će publika imati šta da vidi. Naravno da je nama izuzetno važna ta utakmica sutra, jer nas za sedam dana očekuje ista utakmica u Kupu. Imamo nekih problema što se tiče povreda. U ovom trenutku ne možemo da računamo na Saldanju, a posle treninga danas ću videti u kakvom su stanju Natho i Zahid koji nisu trenirali poslednja dva dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE