Milojević pred IMT: Nemam dilemu da navijači dolaze!

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 19 časova na svom stadionu dočekuju IMT.

Izabranici Vladana Milojevića imaju 4 boda prednosti u odnosu na Partizan i pobeda je imperativ ka putu ka odbrani još jedne titule.

Strateg crveno-belih ima reči hvale za debitanta u elitnom takmičenju.

– IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu, rekao je Milojević na konferenciji za novinare koja je održana na stadionu Crvene zvezde.

Osvrnuo se Milojević i na to da njegov tim prima veoma malo golova.

– Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Naravno, drago nam je kada ne primimo gol. 

Kreće i zgusnut raspored za Zvezdu, gde će se igrati dva puta nedeljno.

– Spremamo se i za to. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige.

Govorio je Milojević i o situaciji u igračkom kadru.

– Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu “požuteo”. Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra.

Siguran je u veliku podršku zvezdaša. 

– Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati, podvukao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAGREJANI ZA PAO: Navijači Makabija u beogradu dočekali svoje ljubimce (VIDEO)

makabi u beogradu u utorak dočekuje Panatinaikos u trećem meču 1/4 finala plej-ofa Evrolige. Posle dva duela u Atini rezultat...

POVEZANE OBJAVE