NAKON NAPUŠTANJA STENFORDA: Gde će Andrej Stojaković nastaviti karijeru?

Nedavno je objavljeno da je Andrej Stojaković, sin legendarnog Peđe, napustio Stenford koledž nakon frešmen sezone, a kao razlog navodi se odlazak trenera.

Međutim, izgleda da je na Andreju samo da odabere naredni prestižni koledž, pošto mu opcija ne manjka.

Navodno se razmatra čak pet opcija, od kojih se o mnogima ozbiljno razmišljalo i prilikom prelaska iz srednje škole na koledž, ali je tada odabran Stenford.

Navodno je u prednosti Teksas, koji se ozbiljno razmatrao pre godinu dana, a sada su pogodne okolnosti jer tim napuštaju najbolji igrač Dilan Disu, ali i prvi šuter ekipe Itiel Horton, čije mesto bi upravo mogao da popuni Stojaković, koji je nasledio šuterski gen od oca, jednog od najboljih trojkaša u istoriji NBA lige.

Stojaković je prošle godine izmakao i UCLA koledžu, koji je imao lošu sezonu, ali bi zato Andreju bila zagarantovana minutaža, a prednost je i ostanak u Kaliforniji.

Oregon takođe želi ovog igrača, a poput Teksasa, adut bi mogao da bude odlazak dvojice najefikasnijih igrača. Pored ova tri koledža, opcije su i Konektikat, glavni favorit za osvajanje aktuelnog prvenstva, kao i čuveni Kanzas, koji će takođe još jednom pokušati da ubedi košarkaša sa srpskim i grčkim korenima da je najbolja opcija za njega.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE