Trener Voždovca pred Partizan: Uloga favorita pripada njima

U okviru 28. kola Superlige Srbije fudbaleri Voždovca na svom terenu dočekuju ekipu Partizana. Utakmica je na programu sutra od 16 časova i 55 minuta.

Svoja očekivanja pred sutrašnji duel izneo je trener Voždovca Nikola Mitić.

-Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika i sa željom da pobedimo. Tako će biti i u sredu. Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje. Izrazito su takmičarska ekipa, koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, te nam neće biti lako, rekao je Mitić i dodao:

-Veoma sam zadovoljan kako smo izgledali protiv TSC-a, ali nažalost nismo uspeli da organizovane akcije završimo golovima i valorizujemo dobru igru. Radićemo na tome i nadam se da će se napredak videti već protiv Partizana. Način na koji primamo golove je gotovo identičan iz utakmice u utakmicu, moramo da učimo iz tih situacija i da ih ispravljamo u hodu, jer vremena nema. Momci dobro treniraju, radili smo na svim segmentima u proteklim danima i verujem da će biti maksimalno motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan, poručio je Mitić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE