CRVENO-BELI SIGURNI: Šljivić i Rodić odveli Zvezdu na +4 (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT sa 2:0 su 28. kolu Superlige Srbije. Golovima na početku oba poluvremena došli su do trijumfa i zadržali razliku u odnosu na Partizan, dva kola pre plej-ofa.

Crveno-beli su veoma brzo stigli do gola. U 4. minutu, postigao ga je Jovan Šljivić. Uposlio ga je Gelor Kanga. Pre toga je Knežević odbranio udarac Ivanića. Onaj Kijevčanina je u 9 minutu zaustavio Glazer.

Od tog minuta su crveno-beli nastavili sa dominacijom u posedu lopte. Kraso je mogao da iskoristi grešku odbrane gostiju. U 25. minutu je šutirao pravo u golmana Kneževića.

Spajić je u 30 minutu dobio prvi karton na utakmici. Šljivić nastavio sa pokušajima. Zvezda nije uspela da postigne drugi gol do poluvremena. Imali su posed lopte, ali su i gosti 3 puta kao domaćini šutirali u gol rivala.

Kako je počela prvo, Zvezda tako nastavlja i drugo poluvreme. Ekipa Vladana Milojevića je duplirala prednost. Na 2:0 je u 48. minutu povisio Milan Rodić. Iskoristio je nesporazum gostiju u odbrani.

U 50. minutu, IMT propušta najbolju priliku. Krajnjim naporom, Glazer je zaustavio šut Radočaja u bliži ugao.

U 63. minutu je prvobitno sviran penal za Zvezdu. Posle gledanja snimka je poništena odluka, jer je Krstiću ruka bila u prirodnom položaju kada je blokirao udarac Stamenića.

Radočaj je loše veče nastavio novim promašajem u 71. minutu šutiravši direktno u Glazera. Potom je u igru ušao i Sremčević i odmah uneo živost u igru umesto Krasoa. Knežević mu je u 78. minutu odbranio udarac. Rezultat se nije menjao do kraja meča.

Do kraja ligaškog dela, Zvezda sledeće kolo gostuje u Surdulici i dočekuje Železničar. Između ih očekuje i četvrtfinale kupa protiv Vršca. IMT će igrati protiv Napretka i Mladosti do kraja šampionata i početka borbe u plej-autu.

Crvena zvezda – IMT 2:0 (1:0)

Šljivić 4′, Rodić 48′

Crvena zvezda: Glazer, Mimović, Spajić, Điga, Rodić (od 84′ Radojević), Hvang (od 60′ Stamenić), Kanga (od 84′ Knežević), Ivanić, Olainka, Šljivić (od 59′ Katai), Kraso (od 75′ Sremčević)

IMT: Knežević, Lutovac, Lambulić, Delević, Džinović, Bastaja (od 46′ Ćirković), Kijevčanin (od 46′ Zulfić), Krstić, Radočaj (od 81′ Bilaps), Terzić, Luković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE