DRAMATIČNO NA KROVU: Goleada Partizana i Voždovca, crno-beli u nadoknadi do sva tri boda! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su teškom mukom Voždovac 3:2 u 28. kolu Superlige Srbije. Crno-beli ni na ovom meču nisu blistali. Dvaput gubili vođstvo. Na kraju uspeli da reše pitanje pobednika u poslednjim sekundama utakmice.

U 7. minutu prvi je šutirao Đurđević i bio neprecizan. Ovusu je u 15. minutu zahvatio polu volej, a potom blok izbacio loptu u korner. Nakon prvih 25 minuta nije bilo većih šansi na obe strane. Partizan je nastavio samo da drži posed lopte. Obe ekipe su promašile po ta dva pomenuta šuta ka golu.

Tek u finišu prvog poluvremena, crno-beli su poveli. U vođstvo ih je doveo Samed Baždar od 40. minuta, koji je nastavio golgetersku seriju. Nakon nekoliko promašaja saigrača, uspeo je da postigne lep gol.

Taj pogodak je bio i jedini nakon 45 minuta igre. Voždovac je mogao da žali za situacijom iz 34. minuta kada je Svetozar Marković uklizavanjem sprečio siguran pogodak domaćina.

Potom je u 43. minutu Aldo Kalulu propustio kolosalnu šansu da crno-belima donese 2:0. Pa se sa prednošću od jednog gola otišlo na odmor.

U prvih 10 minuta drugog dela nije bilo prilka. Onda je Voždovac izjednačio. Nešković je bio precizan sa bele tačke u 57. minutu. Pre toga ga je oborio Semjuel Ovusu.

Posle tog gola Partizan je pokušavao, ali nije uspevao da probije bedem domaćeg tima. Jesu u 75. minutu. Novo vođstvo timu Igora Duljaja doneo je Aleksandar Filipović. Uposlio ga je rezervista Zahid nakon slobodnog udarca.

Uzbuđenjima tu nije bio kraj.Voždovac je početkom poslednjih 10 minuta igre poravnao na 2:2. Nešković je nakon gola uposlio Flemingsa u 81. minutu.

Đurišić je četiri minuta kasnije mogao da pogodi za 3:2 ali je Jovanović spasao Partizan odbranom. To je gost kaznio. U trećem minutu nadoknade, Aranđel Stojković postigao je pobedonosni gol.

Da nije bilo golmana Jovanovića, možda to i ne bi bio pogodak za trijumf.

Nakon ovog meča, Partizan se približio na bod Crvenoj zvezdi koja igra protiv IMT-a. U narednom kolu već za vikend čeka Novi Pazar. Voždovac putuje u Niš.

Voždovac – Partizan 2:3 (0:1)

Nešković (p.) 57′, Flemings 81′ – Baždar 40′, Filipović 75′, Stojković 90+3′

Voždovac: Katić , Đurđević, Lukić, Savić, Đuričić , Matić, Mitrović (od 64 Miletić), Flemings, Nešković, Kolarević (od 72′ Vujanović) , Teodorović (od 72′ Petrović)

Partizan: Jovanović, Filipović, Antić, Kovačević, Marković, Ovusu, Kastiljo, Goh, Severina, Kalulu (od 60′ Zahid ), Baždar (od 60′ Baždar)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE