Pobeda protiv IMT-a ali Milojević nezadovoljan

U meču 28. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT rezultatom 2:0.

Uprkos pobedi koja je vratila Zvezdu na +4 u odnosu na Partizan, postoje stvari koje se Vladanu Milojeviću nisu svidele.

– Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bilo. To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. I, čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da “zatvorimo utakmicu”, međutim… Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok (nas je čekao), nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a, rekao je Milojević i dodao:

– U svakom slučaju sam zadovljan. Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i… idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da… Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Vojvodine izneo utiske nakon važne pobede nad Partizanom

Fudbaleri Vojvodine došli su do veoma važna tri boda pobedom nad Partizanom u gostima. Tako su opstali u borbi za...

POVEZANE OBJAVE