Partizan nakon žestoke borbe srušio Albu u Berlinu!

U okviru 33. kola Evrolige košarkaši Partizana savladali su Albu u Berlinu rezultatom 94:83.

Dobro je Partizan ušao u meč, napravili su seriju od 5:0, ipak dobra igra u odbrani i dva presečena napada Partizana, omogućili su domaćinu da dođe na minus tri – 8:11.

Ledej je pokrenuo Partizan, a Aleksa Avramović je postigao trojku, rezultat na kraju prve deonice je bio 23:15. Rastrčao se Partizan u nastavku, Pi Džej Doužer se razigrao, vezao je pet poena uz jednu trojku, pa su crno-beli imali i plus 11.

Sjajno su crno-beli igrali u nastavku, dobro i u napadu i u odbrani pa napadu, a na kraju prvog poluvremena rezultat je bio 47:34.

Drugo poluvreme je počelo poenima Avramovića za 36:49, alje Braun smanjio na minus 11. Usledio je ozbiljan nalet Albe, uspeli su da smanje na samo pet poena razlike, igrala se brza košarka. Poenima Doužera uspeli su crno-beli da se vrate na plus deset, a na kraju treće deonice je rezultat bio 72:62 u korist srpskog kluba.

Velika borba viđena je u poslednjoj deonici, održavao je Partizan prednost, Naneli je pogađao kada je bilo najpotrebnije. Na kraju pobeda crno-belih, a rezultat je bio 94:83.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE