SAOPŠTENJE: Oglasile se Delije pred Olimpijakos

U okviru 33. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde večeras na svom parketu dočekuju Olimpijakos.

Crvena zvezda je 16. na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i 21 porazom, dok je Olimpijakos šesti sa 20 pobeda i 12 poraza. Pret taj meč oglasili su se navijači Zvezde, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Poslednja utakmica u ovoj sezoni Evrolige u Areni. Naš klub nije uspeo u onome za šta se borio, ali to je sport i verujemo da ćemo već sledeće sezone proći dalje. Svakako ostaje upamćeno, da smo do pre 2-3 kola imali punu Arenu i tako treba da nastavimo. Sada nam ostaje da se večeras prikažemo u najboljem svetlu mogućem, u utakmici koju igramo sa bratskim klubom Olimpijakosom. Ako bi ovu utakmicu zatvorili sa punom dvoranom, to bi mnogo značilo i mnogo reklo o nama!Pre svega da znamo da volimo klub i kada ne bude onako kako smo mislili. Da se niko ne sladi praznim stolicama u Areni, kako su brže bolje neki potrčali da komentarišu pre 2-3 utakmice. Ne dozvolimo im taj luksuz da vide prazne stolice – napisale su “Delije” u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE