Teodosić pričao o ostanku: Razmišljam svakodnevno…

Crvena zvezda je pred svojim navijačima pružila odličan otpor Olimpijakosu, ali nije uspela da pobedi.

Utiske nakon meča je izneo najbolji igrač crveno-belih Miloš Teodosić izneo svoje utiske prisutnim novinarima.

Iskreno, nije mi žao kad se izgubi ovako, kad damo sve od sebe kao ekipa. Olimpijakos ovako igra već godinama, malo grublje i to je način na koji se ide u Top 8, pa na F4. Treba iz ovoga da naučimo kako se velike i bitne utakmice dobijaju. Igrali smo dobro, borili smo se, igrali smo s ponosom, bez obzira što utakmica nije imala veliki značaj za nas i vrlo sam zadovoljan.

O sudijama?

– Dobro, ne vidim dovoljno dobar razlog zašto bi bilo šta dunuli u našu korist u situaciji u kojoj smo mi. Tako da okej. Normalo je da si nervozan kad igraš, ali ne treba da to sad komentarišemo.

Imao je tokom meča zanimljivu komunikaciju sa Papanikolauom.

‘-Mi se dugo znamo, igrali smo zajedno, on je sjajan momak. Bile su to neke interne šale…’

Kako gleda na Zvezdinu sezonu u Evroligi, kolo pre kraja?

– Za mene jeste razočaravajući rezultat. Mogu da nađem 100 razloga zašto se to desilo i zašto već 2-3 kola igramo bez rezultatskog značaja. Nije sezona onakva kakvu sam očekivao ni ja, verovatno ni ljudi iz kluba i moji saigrači. Koliko god da je teško da zaboravimo, treba da se koncentrišemo na ono što nam dolazi, a to je plej-of AdmiralBet ABA lige. To je jedino što nam je ostalo u ovom trenutku, a na kraju sezone treba da svi dobro razmislimo kako da se napravi ekipa za sledeću sezonu da se ne bi ponovila ovakva sezona.

Navijače najviše zanima da li će Teo i naredne sezone igrati u Zvezdi.

– Razmišljam svakodnevno, volim da igram, uživam da igram, posle 20 godima dsam u Beogradu i lepo mi je, ali kad dođe kraj sezone pričaćemo kako dalje, zaključio je Teodosić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Liverpul pregazio Totehnem

U poslednjem meču nedeljnog programa Premijer lige, Liverpul je na Enfildu pobedio Totenhem 4:2. Odličan nastup ekipe Jirgena Klopa je...

POVEZANE OBJAVE