EL: PAO želi drugo mesto, Milano za nadu, Virtus sa Baskonijom rešava osmo mesto

U poslednja dva meča 33. kola Evrolige, Panatinaikos je pobedio Bajern u gostima, dok je Armani ubedljivo slavio u italijanskom derbiju protiv Virtusa.

Panatinaikos je slavio u Minhenu 82:75 u meču u kojem je vodio u većem delu osim u prvoj četvrtini. Grčki tim na ovaj način je ostao u trci za drugo mesto na kraju regularnog dela, a vrlo verovatno je obezbedio domaći teren u plej ofu.

Kendrik Nana sa 17 poena je bio najefikasniji kod PAO-a, dok je kod Bajerna Ibaka imao 14. Vladimir Lučić je meč završio sa 11 poena.

U Milanu, Armani je slavio protiv Virtusa 90:75.

Nije se postavljalo pitanje pobednika u ovom meču, a Armani ima nadu u zadnjem kolu da se dokopa 10. mesta. Potrebni su im porazi Partizana i Anadolu Efesa, ali i da oni pobede Makabi u gostima. Za tako nešto trebaće im mnogo sreće.

Virtus sa druge strane na svom parketu u direktnom duelu se bori za 8. mesto u plej-inu koje garantuje popravni ukoliko se meč sa sedmoplasiranim Makabijem izgubi.

Mirotić je kod Armanija postigao 18 poena, dok kod Virtusa Šengelija 21. Ognjen Dobrić za 13 minuta je postigao 6 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE