BILO JE I VREME: Alegri odlazi iz Juventusa, Staru damu preuzima hit-trener Serije A!

Juventus će se na kraju ove sezone razići s Masimilijanom Alegrijem, a mesto trenera preuzeće Thiago Motta, tvrdi Sky Sports.


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Alegriju je ovo drugi mandat na klupi ‘Stare dame’. Vratio se u Torino 2021. nakon dvogodišnje pauze i njegov povratak se nije ispostavio kao najbolji potez.

Juventusu iz sezone u sezonu izmiču važni trofeji, ekipa igra slabo i velika većina navijača odavno traži promenu na trenerskoj poziciji.

Čini se kako će je konačno i dobiti. Sportski direktor Kristijano Đuntoli već je započeo pregovore s Tijagom Motom koji ove sezone radi sjajan posao s Bolonjom.

Ovaj klub igra sjajan fudbal. Trenutno su na četvrtoj poziciji Serije A, dva boda su iza Juventusa i to s ekipom koja je daleko skromnija od one kojom raspolaže Alegri.

Mota je takođe zainteresovan za posao u Juventusu. Neće tako biti nikakvo iznenađenje ako ambiciozni 41-godišnjak sedne na klupu ‘Bjiankonera’ neredne sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Rade Bogdanović dao savet Tadiću: Pozdravi se sa reprezentacijom i idi!

Stižu prve reakcije posle još jednog lošeg rezultata srpske fudbalske reprezentacije. Analitičar RTS-a Rade Bogdanović, u svom stilu, bez dlake...

POVEZANE OBJAVE