Duljaj iskreno o svom statusu: Od letos postoji pritisak da budem smenjen

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju meč protiv Novog Pazara, a tim povodom je održana konferencija za štampu na stadionu Partizana na kojoj je prisustvovao prvi trener Igor Duljaj.

On se dotakao teške situacije u kojoj se on i igrači nalaze od samog starta sezone i prisetio se kako je još na pripremama u Sloveniji bio na ivici smene sa mesta šefa struke.

Kada se vratim unazad, još od Slovenije postojale su indicije, da ne imenujem šta i kako, da se već tražio novi trener Partizana. Generalni direktor je imao pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam, rekao je Duljaj.

On je iskren šta ga je sačuvalo ne mestu trenera.

Mene je donekle zaštitilo moje ime, odnosno, to što sam ostavio trag u Partizanu kao igrač. Da nije bilo toga, posle Slovenije i onih utakmica koje smo imali, ja ne bih sedeo ovde. Tada bih bio smenjen.

On je istakao da klubovi moraju da veruju trenerima i dao konkretan dobar primer.

– Kada pričamo o Žarku – on je fantastičan trener. Ljudi u klubu su prepoznali da odlično radi svoj posao. To se poklopilo. Ima podršku, a on na to vraća na najbolji mogući način. Igrao je Evropu, afirmisao dosta igrača koje je klub mogao da proda, što je nekada za TSC bilo veoma teško. Stabilan su klub, imaju svoj sistem, svoj program, a Žarko im vraća na najbolji način, zaključio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lids ide na Vembli! (VIDEO)

Fudbaleri Lidsa plasirali su se u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu pošto su na svom terenu u...

POVEZANE OBJAVE