NBA: Micić i Pokuševski odlični u pobedi, Tristanov rekord karijere (VIDEO)

Košarkaši Šarlot Hornetsa su savladali Orlando Medžik sa 124:115.

Srpski košarkaši u dresu Hornetsa su pružili dobre partije. Vasilije Micić je upisao 14 poena uz pet skokova i devet asistencija, dok je Aleksej Pokuševski došao do 10 poena uz po 2 skoka i asistencije.

Šarlot je do pobede predvodio Brendon Miler sa 32 poena i šest skokova, a pratio ga je Majls Bridžis sa 23 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Kod Orlanda, istakao se Paulo Bankero sa 32 poena uz po osam skokova i asistencija, pratio ga je Franc Vagner sa 22 poena i sedam skokova.

Tristan Vukčević je vezao i treći meč u kojem je imao dvocifren učinak, ubacio je 17 poena Portlandu, što je ujedno i njegov rekord karijere u NBA ligi.

Vukčević je skupio i 7 skokova, 2 asistencije i 2 ukradene lopte, ali je njegov tim poražen od Portlanda (108:102). Bivši košarkaš Partizana je ovaj susret počeo u startnoj petorci.

Iz igre je šutirao 7 od 16, ali ga šut za tri poena uopšte nije služio jer je promašio svih pet pokušaja, dok je sa linije penala bio polovičan (3/6).

Majami je savladao Hjuston 119:105, a Nikola Jović je ubacio 8 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: Radnički nadomak Evrope, imaju i igrača kola!

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u 3. kolu plej-ofa pobedili su Lučansku Mladost sa 3:2. U susretu vrlo bitnom za poziciju broj...

POVEZANE OBJAVE