RANO PRIMLJEN GOL IH POKRENUO: Siti lako kroz London! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija, pobedili su kao gosti Kristal Palas sa 4:2 u 32. kolu Premijer lige. Rani gol ih je trgao, i nastavljaju tako trku sa Liverpulom i Arsenalom za titulu.

Počelo je odmah sa uzbuđenjima. Londonski tim poveo je već u 4. minutu. U strelce se upisao Žan Filip Mateta. Nakon što su ga saigrači proigrali i on realizovao brzu kontru.

Siti je brzo uspeo da izjednači. U 13. minutu poravnao je De Brujne. Palas je onda ponovo imao ogromnu šansu. Ortega izveo opasan dribling, a Mateta mu nije uzeo loptu da vrati vođstvo.

Pa se tako prvi deo igre završio 1:1. Siti potpuno preokreće u 47. minutu pogotkom mladog Rika Luisa.

Građani su se onda raspucali. U roku od tri minuta pala su dva gola za 4:1. Prvo Haland u 67. a onda i drugi gol na meču De Brujnea uz već jednu asistenciju.

Palas je u 85. minutu smanjio na 4:2 golom Odson Eduara. Siti je sada poravnat sa Liverpulom po 70 poena na vrhu. Prati ih Arsenal sa 68 a Vila i Totenhem zaostaju. Palas je na osam bodova udaljen od zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAČ PAO JASAN: Čista blokada Lesora, Nibo je gazio liniju!

Košarkaši Makabija poveli su sa 2:1 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. U beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" slavili su sa...

POVEZANE OBJAVE