TSC i Čukarički kao Arsenal i Siti (VIDEO)

Bila je prošlog vikenda razočarana Engleska i čitava fudbalska Evropa nulom u derbiju između Arsenala i Mančester Sitija, koji su igrali za prvo mesto na tabeli Premijer lige.

Danas su isto u Srbiji ponovili u Bačkoj Topoli TSC i Čukarički, učesnici evropskih takmičenja ove sezone, od kojih se očekivao daleko zanimljiviji duel.

TSC je bio nešto konkretniji, ali su gosti imali sjajnog Filipa Samurovića na golu. On je sprečio prvu opasniju situaciju kada je odbranio šut Ifeta Đakovca.

Potom su na drugoj strani usledili pokušaji Kovača i Milojevića, ali su mreže ostale mirne do poluvremena. A tako je ostalo i do kraja, najviše zahvaljujući mladom čuvaru mreže Čukaričkog.

Domaćin je preuzeo inicijativu u drugom delu i bilo je jasno da želi sva tri boda pred domaćom publikom. Redom je branio šuteve Petroviću, Pantoviću, Radinu i Stojiću, pa tako sačuvao bod svom timu.

Ipak, Čukarički je ostao na petom mestu sa dva boda zaostatka za Vojvodinom, koja je nešto ranije slavila. TSC sa druge strane sigurno drži treće mesto, iza večitih rivala, sa 60 bodova, 13 više od Vojvodine i 15 od današnjeg rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO POSTAJE SVE OZBILJNIJE: Luka Modrić će putem Kristijana Ronalda?!

Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do kraja sezone, a rasplet situacije prati niz klubova. U svoje redove želi...

POVEZANE OBJAVE