Alimpijević rešio pitanje kluba za narednu sezonu

Srpski košarkaški trener Dušan Alimpijević ispao je od Burža u polufinalu Evrokupa, ali u klubu ne zaboravljaju njegova dostignuća i gde je klub bio pre njegovog dolaska.

Zato su u ovom klubu odlučili da produže saradnju sa bivšim trenerom Crvene zvezde, koji će tako istanbulske crno-bele predvoditi i naredne sezone.

Prvi čovek Bešiktaša Ozkan Arseven otkrio je da se zajedno sa srpskim trenerom već planira sastav tima za narednu sezonu.

Kada smo potpisali sa Dušanom Alimpijevićem, potpisali smo ugovor koji nastavljamo i u narednoj sezoni. Naš trener je srećan ovde sa svojom porodicom. Ima dobru sezonu. Izuzetan karakter. Prigrlio je Bešiktaš, zadovoljan je Arseven.

Pored novog uspeha u Evrokupu, gde je ranije igrao finale sa Bursom, Bešiktaš je pod Alimpijevićem na trećoj poziciji u domaćem prvenstvu, odmah iza evroligaša Anadolu Efesa i Fenerbahčea. Kada je preuzeo klub bio je na rubu ispadanja iz lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE