ČEKALI DECENIJAMA: Radonjić jedan od tragičara, Bilbao podigao pehar!

Fudbaleri Atletik Bilbaa osvojili su 24. pehar Kupa kralja. Nakon 1:1 posle 120 minuta, savladali su Majorku na penale. Prvi put podigli trofej, još od 1984. godine.

Nominalni gosti stigli su prvi do prednosti. Vođstvo je Majorci doneo Danijel Rodriges u 21. minutu. Nakon nekoliko odbrana golmana Bilbaa, smestio je loptu u mrežu.

To je bio rezultat nakon prvih 45 minuta meča. Jer je Injaki Vilijams u nadoknadi promašio izglednu priliku za izjednačenje.

Bilbao je izjednačio neposredno po startu drugog dela. Ojhan Sanset je bio strelac u 50. minutu nakon lopte u prostor Nika Vilijamsa.

Duel je potom otišao u produžetke. Bilbao imao pokušaje da dođe do titule. Ništa se nije menjalo u drugom produžetku. Bili su precizni u sva četiri udarca sa bele tačke. U redovima Majorke promašivali su Radonjić i Morlanjes. Srbin bio baš neprecizan, a drugom igraču odbranio golman.

Majorka tako nije uspela da stigne do drugog pehara u istoriji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE