POBEDA CRNO-BELIH: Partizan savladao Novi Pazar (VIDEO)

U okviru 29. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Novi Pazar rezultatom 2:0.

Novi Pazar je odlično ušao u meč, velike šanse su propustili Šćepović čiji je udarac odbranio Jovanović, a onda i Adem Ljajić koji je šutirao preko gola. Kazna za propuštene šanse stigla je ubrzo, a Partizan je do prednosti došao u 35 minutu igre. Goh je probio po levom krilu, vratio loptu u kazneni prostor gde je Zahid vratio pas do Kastilja, a ovaj pronašao Severinu koji je sjajno šutirao i matirao golmana gostiju. Sa tim rezultatom se otišlo i na odmor.

U drugom delu Partizan je bio bolji rival, a prvu šansu imao je Severina u 50. minutu. Holanđanin je imao idealnu priliku za drugi gol posle dodavanja Zahida, bio je oči u oči sa protivničkim golmanom, ali je Mirković uspeo da odbrani i da izbije loptu u korner. Tim Igora Duljaja je nakon toga brzo stigao i do drugog gola, igrao se 56. minut meča, Zahid je pokušao da uposli Baždara u kaznenom prostoru, lopta se odbila do Kastilja koji sa petnaestak metara, iskosa sa leve strane odlično šutira i postiže prelep pogodak. Partizan je do kraja uspeo da privede meč kraju, a mogu da se izdvoje i dve prilike gostiju preko Karaklajića i Opare koje nisu skoristili.

Nakon ove pobede, Partizan se vratio na četiri boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Novi Pazar upisao četvrti uzastopni poraz i izgubio je sve šanse za plasman u plej-of.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Dončić nosio Dalas, ispao prošlogodišnji vicešampion! (VIDEO)

Sinoć su se u NBA ligi odigrala dva plej-of susreta. Dalas je stigao nadomak polufinala zapada i meča protiv Oklahome....

POVEZANE OBJAVE