RADNIČKI HITA KA EVROPI: Spartak ispraćen sa tri gola (VIDEO)

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog savladali su u Kragujevcu subotički Spartak sa 3-1 u 29. kolu Superlige.

Tako su kragujevčani iskoristili sinoćnji remi Čukaričkog u derbiju kola i zauzeli petu poziciju na tabeli, pa su sve bliži da obezbede mesto u Evropi.

Na ovaj način napravljena je i najbolja uvertira za četvrtifinale Kupa Srbije protiv Novog Pazara koje predstoji.

Ristić doneo je prednost domaćinu u 31. minutu, ali je iskusni Miloš Mijić poravnao rezultat u 37. minutu, pa je na pauzi sve bilo i dlaje otvoreno.

Ipak, duel je praktično rešen za samo tri minuta. Vidosavljević je u 50. minutu bio siguran sa penala za novo vođstvo Kragujevčana. Tome je prethodilo igranje rukom u šesnaestercu Tošeskog pri pokušaju šuta Luke Zorića.

Samo tri minuta kasnije upravo je Zorić postavio, ispostaviće se konačnih 3-1 za tim trenera Dudića. Internacionalac sa Gvadalupa Kilijan Bevis je prošao po levoj strani i odigrao mu povratnu loptu na peterac odakle je ofanzivac Randičkog bio precizan.

Radnički je sada peti na tabeli sa 47 bodova, koliko ima i Vojvodina na mestu iznad, dok je na sedmom mestu Čukarički sa dva boda manje.

Sa druge strane, Spartak je na 11. poziciji sa 31 bodom i bez šansi za plejof.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE