KUP SRBIJE: Zvezda časti najmlađe

Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštili su danas da će ulaz na utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije, u sredu protiv OFK Vršca od 19 časova, biti besplatan za decu mlađu od 14 godina.

Dečaci i devojčice će prisustvovati u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje uzlaznicu da besplatno prisustvuju meču. Takođe, ulaznice će se prodavati na šalterima Marakane u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova. Cene ulaznica su sledeće: Sever: 400 dinara, Istok: 500 dinara, Zapad: 700 dinara, Tribina “Siniša Mihajlović”: 1400 dinara.

U objavi navijača se i dodaje:

 – U ovom trenutku Crvenu zvezdu karakteriše veliki broj mladih igrača, koji su mahom ponikli u fudbalskoj akademiji beogradskog velikana. Od početka prolećnog dela prvenstva svi zvezdaši su mogli da uživaju u partijama Ivana Guteše, Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Nikole Mituljikića, Jovana Šljivića, Nikole Kneževića, Jovana Mituljikića, kao i Uroša Sremčevića koji je stigao kao pojačanje iz lučanske Mladosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE