NIŠTA OD PARTIZANA: MVP ABA lige pronašao drugi klub u Evroligi!

Aktuelni MVP regionalne ABA lige Luka Božić od sledeće sezone igraće za Valensiju, navodi španski “Encestadno“, pouzdani portal kada je reč o košarkaškim informacijama, koji je tako potvrdio ranije navode.

Božić je i ove sezone nastavio da fascinira u regionalnom takmičenju, pošto prosčeno beleži 21,1 poen, 8,1 skok i šest asistencija igrajući za Zadar.

Ove szeone se upisao u istoriju ABA lige i kao tek treći košarkaš koji je uspeo da zabeleži tripl-dabl učinak, i to kakav – protiv Splita je upisao 28 poena, 14 skokova i deset asistencija!

Konačno će biti tamo gde mu je po kvalitetu svakako i mesto, na najvećoj evropskoj sceni. Letos je postojao kontakt sa Partizanom, ali do dogovora tada nije došlo, tako da nije debitovao u Evroligi već ove sezone, već je produžio ugovor sa Zadrom.

Prema istim navodima Valensija je dogovorila i anagžovanje Itana Hepa iz Gran Kanarije, ali je nepoznato ko će ih predvoditi sa klupe.

Nedavno je došlo do velikih promena u ovom klubu, što u igračkom kadru što na klupi, pošto je Aleksa Mumbrua zamenio Ksavijer Alberto, ali se kao glavni kandidat za mesto trenera za narednu sezonu navodi nekadašnji slovenački plej Jaka Lakovič.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

I Panatinaikos izborio majstoricu: Makabi bez velikog slavlja u Beogradu, nije bilo rešenja za Nana i Slukasa

Nakon Olimpijakosa, i drugi grčki velikan Panatinaikos izborio je majstoricu u četvrtfinalu Evrolige. Zeleni su se "spasili" u Beogradu,...

POVEZANE OBJAVE