Radnički pobedom protiv Primorja obezbedio šesto mesto

U direktnom okršaju za šesto mesto u Regionalnoj ligi, vateprolisti Radničkog nadigrali su ekipu Primorja iz Rijeke, na svom bazenu, rezultatom 12:8.

Primorje je bolje ušlo u meč i povelo sa 2:0, golovima Lovra Paparića i Nika Čubranića, ali se nije dugo čekalo na odgovor domaćina koji je sa dva gola Filipa Jankovića iz kontranapada i jednim Marka Jankovića preokrenuo već do kraja prve deonice – 3:2.

Održavali su izabranici Uroša Stevanovića minimalnu prednost sve do sredine treće četvrtine, kada su se odlepili na četiri gola razlike (8:4, 9:5).

Na startu poslednjeg perioda Radnički je golom raspucanog Marka Jankovića stigao do najveće prednosti od pet golova (10:5) i praktično stavio tačku na ovaj meč.

Gosti se nisu predavali, ali su Šumadinci odoleli svim protivničkim naletima i mirno priveli meč kraju.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Marko Janković sa pet golova, a pratio ga je Filip Janković sa tri, koliko je na drugoj strani postigao i Niko Čubranić.

Kragujevčani nastavljaju borbe na domaćoj sceni, a naredna utakmica na programu je u subotu, protiv ekipe Šapca, na bazenu u Kragujevcu.

Radnički – Primorje 12:8 (3:2, 1:1, 5:2, 3:3)

RADNIČKI: Virijević, Kojić, Stanojević, F. Janković 3, Ranđić, Gavrilović 1, Adeišvili, Dadvani 1, M. Janković 5, Vićković 1, Šulc, Cvetanov Ivanov, Todorovski, Antić 1.

PRIMORJE: Čubranić, L. Babić, Kadivec, Tončinić, Brubrnjak 1, Brguljan, N. Čubranić 3, K. Babić, Burburan, Te Rile 2, Kripa, Paparić 2, Jurić, Vuković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pored Duljaja još jedan trener napušta Partizan

Igor Duljaj nije jedini koji je napustio klupu fudbalskog kluba Partizan. Duljaj je sinoć smenjen sa pozicije šefa strućnog štaba...

POVEZANE OBJAVE