SRDAČAN SUSRET: Borjan posetio (bivše) saigrače i trenera na treningu Zvezde (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde juče su izvojevali pobedu u Surdulici nad poslednjeplasiranim Radnikom, koji je uspeo da sačuva gol sve do poslednje faze utakmice.

Dan kasnije na treningu su imali gosta u vidu nekadašnjeg kapitena Milana Borjana, koji je još uvek pod ugovorom sa klubom.

Iskusni čuvar mreže pozdravio se sa nekadašnjim saigračima i trenerom Milojevićem, sa kojim je u isto vreme stigao u Crvenu zevzdu i zajedno su bili vinovnici najuspešnijeg perioda u novijoj istoriji kluba.

Milojević je ove zime počeo drugi mandat u klubu, a ostaje da se vidi da li će i Borjan, pošto je ugovorom i dalje vezan za srpskog šampiona – sve do 2026. godine.

Trenutno Borjan nastupa za Slovan iz Bratislave kao pozajmljeni fudbaler, pošto ga je Barak Bahar letos po dolasku u klub otpisao i tražio da se angažuje njegov suanrodnik Omri Glazer, koji je još uvek prvi čuvar mreže aktuelnog sastava, i po odlasku Bahara sa klupe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE