Arsenal i Bajern remizirali u Londonu uz četiri gola! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala i Bajerna remizirali su u Londonu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, pošto je duel završen rezultatom 2-2.

Veoma dinamično bilo je u prvom poluvremenu. Već u 12. minutu Bukajo Saka je doveo domaće do prednosti. On je u šesnaestercu primio loptu od Bena Vajta, okrenuo se i precizno šutirao za 1-0.

Međutim, samo šest minuta kasnije nespretnost i neodlučnost fudbalera Arsenala dovela je do izjednačenja. Gosti su došli do lopte na sredini terena, otvorena je kontra, koju je završio Gnabri posle lopte koju mu je uputio Gorecka.

Do potpunog preokreta Bajern je doveo Hari Kejn sa penala u 32. minut, nakon što je veoma sigurno izveo najstrožiju kaznu. Tome je prethodio faul u šesnaestercu Vilijama Salibe.

Bavarski klub je vodio sve do 76. minuta, kada je Leandro Trosar pogodio za novo izjednačenje, nakon što je prethodno Gabrijel Žezus promešao odbranu rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildoza: Srećan sam što se vraćam u Beograd

Bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza trenutno nastupa za grlki Panatainaikos, ali ga samo lepa sećanja vezuju za crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE